BEZOEK PEUGEOT FRABRIEK EN MUSEUM IN SOCHAUX!!!!

 

Inschrijven voor fabrieksbezoek Peugeot Frankrijk en Peugeot Museum. Voor vrijdag 27 oktober heeft de Peugeot CC Club kunnen regelen met Peugeot Frankrijk (PSA Groep) om de Peugeot fabriek te bezoeken in Sochaux. Tevens zal die dag een bezoek gebracht worden aan het aldaar gevestigde Peugeot museum.

 

Voor de CC leden die dit nog niet gedaan hebben kunnen een mailtje naar de secretaris Adrie (secretaris@peugeotccclub.nl) sturen en u hiermee opgeven om mee te gaan hier naar toe.

 

LET OP!!!: NIET CC leden kunnen voor deze keer ook gebruik maken van deze activiteit om samen met de CC club bezoek te brengen.

 

Peugeot Frankrijk geeft ons de gelegenheid om met 50 personen de fabriek te bezoeken. We hebben gemeend als CC Club om ook niet leden mee te nemen voor de nog openstaande plekken. Hierbij is wel dat vol = vol!!!!

Ook u kan een mailtje sturen naar onze secretaris Adrie via secrataris@peugeotccclub.nl. Vermeld hier duidelijk u NAW gegevens in en vermeld duidelijk dat u geen CC lid bent.

Verdere informatie hierover kunnen we melden dat we op donderdag 26 oktober er met eigenvervoer naar Sochaux gereden wordt en aldaar een hotel voor ons geboekt is. Op vrijdag 27 oktober is dan het fabrieksbezoek + museum die dag gepland. Op zaterdag 28 oktober kan iedereen weer zijn eigen gang gaan en al dan niet richting huis of andere mogelijkheden gaan uitvoeren.

De kosten zijn nog niet helemaal bekend maar houd u rekening met ongeveer €200,- p.p. Hier zit dan de 2 overnachtingen in hotel inbegrepen.

Hopelijk kunnen we rekenen op een groep enthousiaste Peugeot liefhebbers die dag mee willen beleven.

 

Groet, bestuur CC Club

Vandaag is het Koningsdag en is de koninklijke familie nu ook op Instagram te volgen. Ook wij als Peugeot CC Club willen niet achterblijven en zijn vanaf nu op Instagram te volgen. We gaan hier prachtige foto’s plaatsen die tijdens onze evenementen zijn gemaakt en een plaatsje in de eregalerij verdienen.

 

Maar let op u ook uw kunt mooie CC in de galerij laten opnemen. Stuur hiervoor uw foto naar ons speciale mailadres foto@peugeotccclub.nl. We zullen uw foto dan gebruiken voor ons social media platform zoals de clubwebsite, instagram, facebook en twitter.

 

Zoals eerder is aangekondigd kunnen we met maximaal 50 leden op vrijdag 27 oktober de Peugeot fabriek te Sochaux Frankrijk bezoeken.

 

We hebben een voorlopig programma gemaakt dat er als volgt uitziet:

Donderdag 26-10 aankomst Hotel te Sochaux

Vrijdag 27-10 s'morgens bezoek Peugeot Museum

s' middags fabriek bezoek

s' avonds diner in het hotel

Zaterdag 28-10 s' morgens vertel naar NL

 

Meer info zie de flyer bezoek Peugeot fabriek.

 

Aanmelden voor 30-10-2017 via secretaris@peugeotccclub.nl

Ons zomerweekend vindt dit jaar plaats in Altenahr en verblijven dan in Hotel zur Post, Bruckenstrasse 2, 53505, Altenahr (Duitsland).

Tot onze spijt is het niet meer mogelijk om het weekend 16-18 juni 2017 te Altenahr te boeken. Alle gereserveerde kamers zijn vol geboekt.

 

Op zaterdag gaan wij een mooie route rijden richting Monchau, wat een een waar genot is voor de cabrio rijder.

 

Het keukenteam houdt rekening met speciale wensen op het gebied van dieet of allergieën.

 

Kijk vooral een op de website van ons geboekte hotel www.hotelzur-post.de

 

aanmelden voor 1 mei 2017 via secreatris@peugeotccclub.nl

 

Het bedrag mag je overmaken naar NL79INGB0007308615 t.n.v. PeugeotCCclub Nederland onder vermelding van je naam.

Ons clubblad is weer uit, lees hier de digitale versie en blijf op de hoogte van alles wat er in jouw club gebeurt.

De Algemene Ledenvergadering (ALV) zal worden gehouden op zaterdag 11 februari 2017 bij Nefkens Utrecht, Meijewetering 19, 3543 AA Utrecht.

 

Aanvullend zal er wederom dit jaar een ALV-rit achter deze ALV verreden worden door de prachtige omgeving van ‘t Gooi.

 

De ALV begint om 11.30 uur en als je erbij aanwezig wilt zijn verzoeken wij je vriendelijk om 11.15 uur aanwezig te zijn bij Nefkens Utrecht.

 

Graag willen wij van tevoren weten wie er allemaal komen in verband met de te verzorgen koffie, thee etc. Daarom verzoeken wij iedereen om zo snel mogelijk, maar het liefst voor 1 februari 2017, je aan te melden.

 

De notulen van de ALV van 2016, de agenda, de afrekening van 2016 en de begroting voor 2017 zullen ongeveer een week voor de vergadering worden verzonden aan diegenen die zich voor de ALV aanmelden en naar de leden die deze speciaal op aanvraag graag willen ontvangen.

 

Aansluitend zal er de ALV-rit worden verreden: 13.30 uur vertrek vanaf deze locatie voor een mooie rit door ’t Gooi, waar langs menig kapitale BN villa gereden zal worden.

 

Deelnamekosten voor de ALV-rit €32,50 p.p. : incl. de rit + diner + drankje.

 

Deelnamekosten voor alleen de ALV-rit €7,50 p.p. : incl. de rit + drankje.

 

Wil je je opgeven voor de Algemene Leden Vergadering + ALV-rit of voor alleen de ALV-rit dan kan dat via secretaris@peugeotccclub.nl

Op zaterdag 11 februari zal de jaarlijkse ALV zijn bij Nefkens Peugeot en wederom wordt er ook aansluitend de ALVrit weer verreden in de omgeving van Utrecht.

 

Noteer alvast deze datum in uw agenda, de andere rit data's voor 2017 zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt indien bekend.

 

Vriendelijke groet, CC bestuur

Ons nieuwsbrief van de club is weer uit, lees hier de digitale versie en blijf op de hoogte van alles wat er in jouw club gebeurt.

PeugeotCCclub Nederland

Zwanebloem 86

1724 XX Oudkarspel

Webdesign & realisatie: PeugeotCCclub Nederland (2017)

Like ons op