Vacatures

Vacatures

 

Het CC bestuur is opzoek naar leden die graag binnen de club een handje willen meehelpen bij het organiseren en draaiende houden van de CC Club. We hebben op dit moment 175 leden en dat aantal is nog steeds groeiende in de afgelopen jaren.

Public relations:

Voor de public relations functie is Bea Elverding verantwoordelijk, zij onderhoudt de contacten met de Peugeot dealers en Peugeot Nederland. Voor deze functie zoeken we nog een enthousiast lid, die het bestuur aanvult en voor de ritten 3 keer per jaar de contacten legt met de Peugeotdealer waar we de rit zullen starten.

Internet Co├Ârdinator:

Voor de Internet Coordinatoo├Ârdinator functie is Marco Gonsalves verantwoordelijk, hij zorgt voor het up to date houden onze website, sociale media en de leuke filmpjes die hij maakt tijdens onze evenementen. Helaas gaat hij ons verlaten en zijn wij ook op zoek naar een lid die zijn taken wil overnemen en paar uur per maand wil besteden aan het up to date houden van onze mooie website en sociale media en ongeveer 9 keer per jaar aanwezig is op onze bestuursvergadering.

Wie van jullie gaat het CC bestuur helpen en er voor zorgen dat wij ook de komende jaren nog vele mooie ritten kunnen verzorgen en via onze website en social media dit kunnen delen.

 

Als je belangstelling hebt en meer wil weten bel Jacques Vroemen ( voorzitter / 06-10223264 ) of

Adrie Schrijnemaekers ( secretaris / 06-30918866 ).